ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Ε.Ε.

VetDesmos.gr : Home » ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟΥ (2)

Η κρυοχειρουργική μπορεί να είναι τέλεια για κτηνιατρική πρακτική

 

Τις περισσότερες μέρες οι κτηνίατροι θα βλέπουν ηλικιωμένους ασθενείς με εξογκώματα και εξογκώματα να τρελαίνουν τους ιδιοκτήτες τους. Όταν του ζητείται να τα αφαιρέσουν, ο κτηνίατρος συχνά τους ζητά να περιμένουν μια οδοντιατρική επίσκεψη κατά την οποία οι βλάβες μπορούν να αφαιρεθούν με νυστέρι ή ηλεκτροκαυτηρίαση. Τα κακά νέα με αυτήν την προσέγγιση είναι ότι αυξάνει το κόστος της οδοντιατρικής και ο ασθενής διατρέχει τον κίνδυνο μόλυνσης μόλις επιστρέψει στο σπίτι… και ποιος μπορεί να ξεχάσει το βλέμμα στον ασθενή όταν τον αναγκάσετε να φορέσει αυτόν τον κώνο.

 

Μια εναλλακτική που όλοι οι κτηνίατροι γνωρίζουν αλλά μπορεί να μην την έχουν χρησιμοποιήσει σωστά είναι η κρυοχειρουργική. Η φυσιολογία των ζώων συντροφιάς επιτρέπει την επιθετική χρήση της κρυοχειρουργικής χωρίς τον κίνδυνο πρόκλησης φυσαλίδων και ανοιχτών πληγών. Η κρυοχειρουργική έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή των εξογκωμάτων και των εξογκωμάτων-στόχων, αλλά μετά τη θεραπεία μια εφελκίδα απομακρύνεται και όχι μια ανοιχτή πληγή. Μετά την κρυοχειρουργική, ο πολυάσχολος κτηνίατρος

μπορεί ακόμη και να "facetime" με τον ιδιοκτήτη του ασθενή να ελέγξει και να δει πώς προχωρά η διαδικασία επούλωσης της βλάβης.

Σάββατο, 04 Ιούλιος 2020 11:15

SEAMATY SMT120V

ΒΙΟΧΗΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ  εντός του ιατρείου σε πολύ σύντομο χρόνο με τον            ΒΙΟΧΗΜΙΚΟ SEAMATY .SMT-120 model

Έξυπνος, φορητός αυτόματος κτηνιατρικός βιοχημικός αναλυτής.
Φιλικός προς τον χρήστη - Ο χειριστής χρειάζεται απλώς να προσθέσει 0,1 ml. ολόκληρου του αίματος σε δείγμα στο δίσκο εξέτασης - Ρότορας.
Πάντα ακριβή αποτελέσματα με τη λειτουργία Αυτόματης βαθμονόμησης.με σκανάρισμα κάθε φορά του barcode του δίσκου εξέτασης.
Ευφυές σύστημα ελέγχου ποιότητας σε πραγματικό χρόνο / IRQC / Το ενσωματωμένο QC σύστημα ελέγχει το όργανο, την πλάκα αντιδραστηρίου και την εγκυρότητα του δείγματος πριν κάθε δοκιμή και την παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο καθ 'όλη τη διάρκεια της δοκιμής για μεγιστοποίηση στην ακρίβεια της δοκιμής.Έως 14 μεμονωμένα προφίλ δοκιμής: Το όργανο μπορεί να ανιχνεύσει έως και 26 στοιχεία,έως 14 μεμονωμένα αντικείμενα δοκιμής πλάκας αντιδραστηρίου (εξαιρουμένων των στοιχείων υπολογισμού),και η πλάκα αντιδραστηρίου .είναι μιας χρήσης με πολύ μικρό κόστος Λιγότερα αναλώσιμα: Το όργανο δεν έχει το παραδοσιακό σχηματισμό λειτουργίας-βιοχημική αναλυτική αντλία, σωληνώσεις, καθαρισμό και άλλα αναλώσιμα.
Το μόνο αναλώσιμο είναι το χαρτί εκτύπωσης.Χρόνος δοκιμής - 7-12 λεπτά.
Μικρό μέγεθος - 31x21x28cm-Βάρος 6.5 kg
-

Επίδειξη της απλής λειτουργίας στο link:.  https://www.youtube.com/watch?v=67sLprGzmPw&t=24s

1.Σύσταση:Ο αυτόματος βιοχημικός αναλυτής αποτελείται από ολόκληρο το περίβλημα του μηχανήματος,συστατικό κίνησης, θερμοστατικό στοιχείο ελέγχου θερμοκρασίας, διδιάστατο-εξάρτημα απόκτησης κώδικα σάρωσης, στοιχείο εκτυπωτή, οπτικό στοιχείο κυκλώματος, χωρητική οθόνη LCD + touchpad, λογισμικό λειτουργίας(έκδοση έκδοσης: V1.00) Και ο μετασχηματιστής τροφοδοσίας.

2.Τρόπος Λειτουργίας:Ο αυτόματος βιοχημικός αναλυτής SMT-120 χρησιμοποιεί τον νόμο Lambert-Beer μετρήσης την αρχή της φασματοσκοπίας απορρόφησης ή μετάδοσης με θολότητα. Η χρωματομετρία -φασματοσκοπίας απορρόφησης χρησιμοποιείται κυρίως στο δοκιμές βιοχημικής αντίδρασης. Η αρχή λειτουργίας του είναι: προεγκατεστημένο πολλαπλό σετ αντιδραστηρίων ανίχνευσης στο δίσκο αντιδραστηρίων για να σχηματίσουν ένα ανεξάρτητο "χρωματομετρικό κάδο". Το συλλεγμένο δείγμα αίματος προστίθεται στο δίσκο αντιδραστηρίου, και στη συνέχεια ο δίσκος αντιδραστηρίου τοποθετείται στον αναλυτή. Το σύστημα ελέγχεται από τον επεξεργαστή μικροϋπολογιστών και οι βιολογικές ουσίες απο το αίμα εισέρχονται στον "χρωματομετρικό κάδο" και αντιδρούν με το αντίστοιχο ειδικό αντιδραστήριο για τη δημιουργία χρώματος. Αλλαγή, εντοπισμός αυτής της αλλαγής γίνεται με χρωματομετρία, και αναλύεται και υπολογίζεται με υπολογιστή για να προσδιοριστεί η συγκέντρωση αυτής της ουσίας-αλλαγής στο αίμα για την επίτευξη του σκοπού ανίχνευση; η Θολοσιμετρία χρησιμοποιείται κυρίως σε ανοσοχημικές δοκιμές, που λειτουργική αρχή είναι .Αφού δεσμευτεί το αντιγόνο-αντίσωμα, σχηματίζεται ένα ανοσοσύμπλοκο,και το σύμπλοκο πολυμερίζεται ώστε να εμφανίσει θολότητα εντός ορισμένης χρονικής περιόδου . Όταν το φως περνά μέσα από το διάλυμα, μπορεί να απορροφηθεί από το ανοσοσύμπλεγμα. Όσο περισσότερο είναι το ανοσοποιητικό σύμπλεγμα, τόσο περισσότερο απορροφάται το φως. Η ποσότητα του φωτός που απορροφάται είναι ανάλογη με την ποσότητα του ανοσοσυμπλόκου εντός συγκεκριμένου εύρους. Η τιμή απορρόφησης μετράται από την οπτική διαδρομή μετάδοση στοιχείων και το περιεχόμενο του συγκροτήματος είναι ανάλογο με αυτό η τιμή απορρόφησης. Ομοίως, όταν η ποσότητα του αντισώματος είναι σταθερή,η τιμή απορρόφησης είναι επίσης ανάλογη με την περιεκτικότητα αντιγόνου, και η συγκέντρωση και το περιεχόμενο του ανοσοσυμπλόκου καθορίζονται από το μικροϋπολογιστή για τον προσδιορισμό της συγκέντρωσης του ανοσοσυμπλόκου.Σκοπός ανίχνευσης. Μετά την ολοκλήρωση της ανάλυσης, τα αποτελέσματα εμφανίζονται αυτόματα και εκτυπώνονται.

3. Παράμετρoι:

  

 

AW00704

13 Comprehensive

Diagnostic Parameters

 

K+, Na, ALT, ALB, ALP, AMY, TBIL,

GLU, CHE, CREA, TP, UA, UREA,

GLOB* A/G*,U/C*

  

 

   AW00234

 

 

 

ELECTROLYTE KIT

 

 

K, Na, Cl, Ca, TCO2, Mg, PHOS

  

 

   AW00085

 

 

 

COMPREHENSIVE KIT

 

ALT,ALB, AST, AMY, Ca, CREA, GLU,

TBIL, CK,TG, BUN, PHOS, TP, GLOB*,

A/G*,BUN/CREA*

      

 

     AW00235

 

 

9 Pre-operation Test

Parameters

 

 

ALT, ALP, AST, GLU, UREA, CREA,

TP,LDH, CKU/C

  

   AW00686

 

PRE-SURGICAL KIT

 

ALB, ALP, ALT, CREA, GLU, TP, BUN,

A/G*, BUN/CREA*,GLOB*

    

   AW00470

 

Canine Inflammation

 

CRP, AMY, Lipase, CREA, UREA, U/C

  

AW00254

 

10 Emergency and Severe

Disease Parameters

 

K, Na, Cl,TCO2, ALT, AMY, GLU,

UREA,CREA, CHE, U/C*

    

   AW00738

 

 

Feline Inflammation

 

f-SAA, BUN, ALT, TP, TBA, CK

  

 

   AW00087

 

9 Liver Function

Parameters

 

ALT, AST, ALB, ALP, TBA, TBIL, GGT,

TC, TP, A/G*

    

   AW00650

 

 

Blood coagulation

parameters

 

 

APTT, PT, TT, Fib

AW00198

 

8 Kidney Function

Parameters

 

CA, PHOS, TCO2, ALB, GLU, UREA,

CREA,UA, U/C

    

   AW00789

 

 

Exotic Panel

 

ALB, AST, Ca, CK, GLU, K, Na, PHOS,

TBA, TP, UA

 

Package dimension:-Instrument: 280*350*390mm weight 6.5KG;-50 discs per carton: 410*335*250mm weight 6.5KG.-100 discs per carton: 510*390*290mm weight 9.0kg.-Transportation and storage temperature should be at 2-8 deg C

 

                  Διευθ.: 94 ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΧΑΙΑ-26221-ΠΑΤΡΑ

                                                                   Tηλ..: 2610 242645 - 242615-Fax: 2610 625802 - email:neovethellas@gmail.com

Επικοινωνία

Κεντρικά : Aγίου Ανδρέου 94, Πάτρα, τ.κ.26221
τηλέφωνα :2610242615, 2610242645
e-mail: neovethellas@gmail.com


free-shipping

Αποστολές προιόντων γίνονται αυθημερόν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ σε οποιοδήποτε σημείο στην ελλάδα με συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών.

Επικοινωνήστε για περισσότερες πληροφορίες.